ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΧΡΗΣΕΙΣ

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KIMICAR

SANIT GEL  γέλη υγιεινής με βάση το αλκοόλ για τα χέρια. Gel με υγιεινή δράση και αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας, γρήγορο στέγνωμα, χωρίς ξέβγαλμα.

Αφήνει τα χέρια σας απαλά και καθαρά χωρίς ξέβγαλμα.

Χρησιμοποιείται σε γυμναστήρια, εστιατόρια, νοσοκομεία, γηροκομεία, βιομηχανίες τροφίμων κ.λπ.

 

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KIMICAR
  • 1000ml - 5000ml

Πολύ λεπτή πάστα, με την υψηλή δύναμη αφαίρεσης λίπους.

Ένα λειαντικό έχει προστεθεί για να επιτρέψει τη γρήγορη αφαίρεση των βερνικιών και της πίσσας.

Ιδανικό για τους τεχνικούς αυτοκινήτων, μηχανικούς, ξυλουργούς κ.λ.π. Επίσης, χρησιμοποιείται και στη βιομηχανία τροφίμων.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KIMICAR

AEROSAN απολυμαντικό υγρό για δωμάτια, κατάλληλο για ψεκαστήρες ηλεκτρονικών ή υπερήχων.

Αρωματικός παράγοντας υγιεινής, κατάλληλος για δωμάτια και κλιματιστικά. Ιδανικό για απολύμανση χώρων εργασίας, κυλικείων, μπαρ, εστιατορίων, σχολείων, ιατρικών πρακτικών, εκθεσιακών χώρων αυτοκινήτων, εσωτερικών οχημάτων και από τη βιομηχανία τροφίμων.

Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση και είναι κατάλληλο για τους κατάλληλους ψεκαστήρες ηλεκτρονικών ή υπερήχων. Κατάλληλο για H.A.C.C.P. πρωτόκολλο.

Η υγιεινή δράση του είναι το αποτέλεσμα ενός στοχευμένου συνδυασμού αλκοόλης (με υψηλή ισχύ απολύμανσης) και των αλάτων τεταρτοταγούς αμμωνίου (που δίνουν μια μακρύτερη δράση απολύμανσης).

Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται (αλκοόλη + άλατα τεταρτοταγούς αμμωνίου) εκτελούν μια αποτελεσματική υγιεινή δράση που βοηθά στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης νόσων που μεταδίδονται γενικά μέσω επαφής όπως, για παράδειγμα, Staphylococcus, Escherichia Coli, Salmonella, Influenza και Corona Virus (όπως δοκιμάστηκε από το ECDC - Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων - σχετικά με τη δύναμη απολύμανσης διαφόρων προϊόντων σε σκληρές επιφάνειες που εκτίθενται σε Corona Virus, σύμφωνα με το πρότυπο EN 14476 σχετικά με τις μεθόδους δοκιμής και τις απαιτήσεις - Φάση 2, μελέτη 1).

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • MULTIREMOVER INDICATION1 MULTIREMOVER INDICATION2 MULTIREMOVER INDICATION3 MULTIREMOVER INDICATION4

MULTIREMOVER υγρό καθαριστικό, ειδικά σχεδιασμένο για το καθαρισμό ειδών υγιεινής, πλακιδίων και σκληρών επιφανειών. Ιδανικό για καθαρισμό εξαρτημάτων, μετάλλων

και γυάλινων επιφανειών στο χώρο τουπλυντηρίου αυτοκινήτων. Διαλύει τη σκουριά και τα άλατα.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • CICLOPE INDICATION1 CICLOPE INDICATION2 CICLOPE INDICATION3 CICLOPE INDICATION4

CICLOPE υγρό καθαριστικό, ειδικά σχεδιασμένο για το καθαρισμό ειδών υγιεινής, πλακιδίων και σκληρών επιφανειών. Ιδανικό για καθαρισμό εξαρτημάτων, μετάλλων

και γυάλινων επιφανειών στο χώρο τουπλυντηρίου αυτοκινήτων. Διαλύει τη σκουριά και τα άλατα.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • ANTICALCARE INDICATION1 ANTICALCARE INDICATION2

ΑΦΑΛΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΕΡΠΑΝΤΙΝΕΣ

Προϊόν για την πρόληψη και την καθαριότητα από τα άλατα μέσα στα μηχανήματα υψηλής πίεσης. Στα μηχανήματα κρύου  - ζεστού νερού υψηλής πίεσης, όπου υπάρχει ντεπόζιτο για το ANTICALCARE, μία μικρή ποσότητα ψεκάζεται ανά τακτά χρονικά διαστήματα προκειμένου να μη μένουν τα άλατα επάνω στη σερπαντίνα.