ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: KIMICAR

AEROSAN απολυμαντικό υγρό για δωμάτια, κατάλληλο για ψεκαστήρες ηλεκτρονικών ή υπερήχων.

Αρωματικός παράγοντας υγιεινής, κατάλληλος για δωμάτια και κλιματιστικά. Ιδανικό για απολύμανση χώρων εργασίας, κυλικείων, μπαρ, εστιατορίων, σχολείων, ιατρικών πρακτικών, εκθεσιακών χώρων αυτοκινήτων, εσωτερικών οχημάτων και από τη βιομηχανία τροφίμων.

Το προϊόν είναι έτοιμο για χρήση και είναι κατάλληλο για τους κατάλληλους ψεκαστήρες ηλεκτρονικών ή υπερήχων. Κατάλληλο για H.A.C.C.P. πρωτόκολλο.

Η υγιεινή δράση του είναι το αποτέλεσμα ενός στοχευμένου συνδυασμού αλκοόλης (με υψηλή ισχύ απολύμανσης) και των αλάτων τεταρτοταγούς αμμωνίου (που δίνουν μια μακρύτερη δράση απολύμανσης).

Τα ενεργά συστατικά που περιέχονται (αλκοόλη + άλατα τεταρτοταγούς αμμωνίου) εκτελούν μια αποτελεσματική υγιεινή δράση που βοηθά στη μείωση του κινδύνου εμφάνισης νόσων που μεταδίδονται γενικά μέσω επαφής όπως, για παράδειγμα, Staphylococcus, Escherichia Coli, Salmonella, Influenza και Corona Virus (όπως δοκιμάστηκε από το ECDC - Ευρωπαϊκό Κέντρο Πρόληψης και Ελέγχου Νόσων - σχετικά με τη δύναμη απολύμανσης διαφόρων προϊόντων σε σκληρές επιφάνειες που εκτίθενται σε Corona Virus, σύμφωνα με το πρότυπο EN 14476 σχετικά με τις μεθόδους δοκιμής και τις απαιτήσεις - Φάση 2, μελέτη 1).

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • GENIUS INDICATION1 GENIUS INDICATION2

Αρωματικό  ΚΑΡΥΔΑ, ΒΑΝΙΛΙΑ, ΡΟΔΑΚΙΝΟ, ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ, ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ

GENIUS είναι αρωματικό με απολυμαντική δράση για το εσωτερικό των οχημάτων με φυσικά αρωματικά δράσης. Περιορίζει σημαντικά τις άσχημες μυρωδιές σε οποιαδήποτε επιφάνεια, αφήνοντας ένα διακριτικό άρωμα.

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • PELLE INDICATION

ΕΝΥΔΑΤΙΚΟ ΥΓΡΟ ΓΙΑ ΔΕΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΛΚΑΝΤΑΡΑ

PELLE είναι ιδανικό υγρό για την προστασία και την αναζωογόνηση των δερματίνων ταπετσαριών.  Αναζωογονεί τις πειριποιούμενες περιοχές και τις θρέφει αποκαθιστόντνας την φθορά.Βασική προϋπόθεση είναιο καθαρισμός των επιφανειών με EROS.

ΧΡΗΣΗ:  Ψεκάζετε μια μικρή ποσότητα και στεγνώνετε με πανί POLISH

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • GP GOMM INDICATION1 GP GOMM INDICATION2

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΤΙΚΟ ΕΛΑΣΤΙΚΩΝ

Η φόρμουλα είναι βασισμένη σε προστατευτικά και μαλακτικά που έχουν τη δυνατότητα να δίνουν πίσω στο ελαστικό το φυσικό τους χρώμα, προστατεύοντάς το ταυτόχρονα.

ΧΡΗΣΗ: Διάλυση GP GOMM 1 μέρος με 3 μέρη νερό.

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • VEDARBEI INDICATION1 VEDARBEI INDICATION2

ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Υγρό καθαριστικό για τον καθαρισμό γυάλινων επιφανειών και όλων των επιφάνειών που δεν χρειάζονται ξέπλυμα.

VEDARBEI έχει υψηλή δυνατότητα αφαίρεσης γράσου, αφαιρεί γρήγορα κάθε τύπο βρωμιάς. Είναι λειτουργικό με νερά που είναι ελλειπή σε ασβέστιο και μαγνήσιο,   εξαερίζεται πολύ γρήγορα και δεν κολλάει στις επιφάνειες, αφήνοντας ένα ελαφρύ άρωμα. Απαιτείται ελάχιστη ποσότητα γιατί είναι συμπηκνωμένο

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • M20 INDICATION1 M20 INDICATION2 M20 INDICATION3 M20 INDICATION4

 • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
 • EROS INDICATION1 EROS INDICATION2 EROS INDICATION3

Καθαριστικό γενικής χρήσης.

Είναι ιδανικό για να καθαρίσετε τις λιπαρές ουσίες επάνω σε δερμάτινες επιφάνειες, χωρίς να δημιουργούνται διαβρώσεις.

Το EROS είναι το κατάλληλο προϊόν για να καθαρίσετε όλες τις επιφάνειες στο εσωτερικό του αυτοκινήτου.

ΧΡΗΣΗ: 1 μέρος EROS με 10 μέρη νερό