ΥΓΡΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ

ΣΤΕΓΝΩΜΑ - ΓΥΑΛΙΣΜΑ

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • GOLD WAX INDICATION1 GOLD WAX INDICATION2 GOLD WAX INDICATION3 GOLD WAX INDICATION4

ΚΕΡΙ ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΕΦΕ ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ

GOLD WAX κερί για αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων, γρήγορης ολίσθησης του νερού, εφαρμόζει ένα προστατευτικό στρώμα επάνω στις επιφάνειες που εφαρμόζεται. Ιδανικό για όλα τα στάδια και τους τύπους του νερού.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: από 10/18ml για κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη το χρόνο διάρκειας του νερού που χρησιμοποιείται

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA

ΓΥΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΕΡΙ με φόρμουλα PTFE που προσδίδει μοναδικό αποτέλεσμαστο γυάλισμα των αυτοκινήτων. Το DIAMANTE έχει γυαλιστικό αποτέλεσμα που διαρκεί μέχρι και 1 μήνα μετά την εφαρμογή του. Χρησιμοποιείται στα αυτόματα πλυντήρια αλλά και στην περιποίηση αυτοκινήτων, car detailing, σε 2 στάδια.

ΧΡΗΣΗ:  10% διάλυση με νερό για χρήση με πετσέτα microfiber, 40-50ml στη δοσομετρική αντλία στα αυτόματα πλυντήριο και μηχανήματα self-service.

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • NEPTUNE INDICATION1 NEPTUNE INDICATION2 NEPTUNE INDICATION3 NEPTUNE INDICATION4

ΚΕΡΑΣΙ, ΑΡΩΜΑΤΙΚΟ  ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ SELF-SERVICE

Το NEPTUNE είναι ένα σούπερ κερί που ενδείκνυται στα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με σύστημα στεγνώματος αέρος αλλά και για γυάλισμα μετά από πλύσιμο στο χέρι. Στηρίζεται σε μία σύγχρονη χημική φόρμουλα που επιτρέπει να επιτυγχάνεται ένα γρήγορο στέγνωμα του οχήματος και μία απίθανη γυαλάδα. Γυαλιστικό εφέ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Στην εισαγωγή του αέρα ρυθμίζεται η ροή μέχρι να επιτευχθεί ένα ιδανικό στέγνωμα. Είναι αρκετά 10-20 γραμμάρια κερί σε κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη διάρκεια ψεκασμού του νερού, της θερμοκρασίας και των κλιματικών συνθηκών.  

  • ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ: DAERG CHIMICA
  • SATURN INDICATION1 SATURN INDICATION2 SATURN INDICATION3 SATURN INDICATION4

ΣΤΕΓΝΩΤΙΚΟ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ SELF-SERVICE, ΖΕΣΤΟ ΚΕΡΙ

Το SATURN είναι ένα σούπερ κερί που ενδύκνειται στα αυτόματα πλυντήρια αυτοκινήτων με σύστημα στεγνώματος αέρος. Στηρίζεται σε μία σύγχρονη χημική φόρμουλα που επιτρέπει να επιτυγχάνεται ένα γρήγορο στέγνωμα του οχήματος και μία απίθανη γυαλάδα. Γυαλιστικό εφέ.

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ: Στην εισαγωγή του αέρα ρυθμίζεται η ροή μέχρι να επιτευχθεί ένα ιδανικό στέγνωμα. Γενικά, είναι αρκετά 10-20 γραμμάρια κερί σε κάθε αυτοκίνητο ανάλογα με τη διάρκεια ψεκασμού του νερού, της θερμοκρασίας και των κλιματικών συνθηκών.